Welkom op de website van vv Hellas

Programma komende 6 dagen

DatumTijdWed. nr.WedstrijdUitslagSoortScheidsrechterOpmerking(en)
V28-05-201714:30VV Hellas 1 - Bunde 15 - 2CDhr. Franssen, F.P.N.A.H.Locatie Ransdaalinfo
03-06-201717:00RKASV 1 - VV Hellas 1C2e ronde nacompetitieinfo

Alle afgelastingen komen meteen op de site te staan en leiders en tegenstanders worden geïnformeerd.
Gelieve niet de wedstrijdsecretarissen contacteren om te vragen of het doorgaat of niet.

Zomer lidmaatschap en tennis Clinic Tennisvereniging Klimmen

Hallo leden van Voetbalvereniging Hellas,

Voetbal en tennis zijn beide balsporten die samen kunnen worden beoefend.
De meeste voetballers kunnen tennissen!

Voetballen van september tot en met mei, tennissen in de maanden juni, juli augustus en september!

Wij, leden van Tennisvereniging Klimmen, nodigen jullie uit voor een gratis
Tennisclinic op vrijdag 9 juni van 20.00 tot 22.00 uur.
Deze clinic wordt verzorgd door Ralph Ubachs, één van de trainers van Tennisvereniging Klimmen!

Graag willen wij wel weten wie er komt.
Aanmelden kan door een e-mail te sturen, uiterlijk dinsdag 6 juni, naar:
tc@tvklimmen.nl, met vermelding van tennisclinic 9 juni.

Leden van Tennisvereniging bieden leden van Voetbalvereniging Hellas een zomerlidmaatschap aan
in de periode van 10 juni tot en met 30 september voor een bedrag van € 50,--.
Voor jeugdleden (t/m 17 jaar) bieden wij in deze periode een zomerlidmaatschap aan voor € 25,--.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Marjon Geurten, 043-8502828 of 06-51676752

Sale bij Rovi Sport!

Bij Rovi Sport is het Sale, 50% korting op schoenen, waaronder ook vele voetbalschoenen

PDF Klik hier voor meer info

Vacatures

VV Hellas is altijd op zoek naar vrijwilligers, maar voor het komende seizoen zijn wij in het bijzonder op zoek naar:
  Een trainer die de trainingen van het 3e en 4e elftal op zich wil nemen op vrijdagavond. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij De technische commissie (klik hier)
  Een grensrechter voor ons 3e elftal, om op zondagen de wedstrijden mee te begeleiden, zodat de leiders zich op de coaching kunnen concenteren. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij De technische commissie (klik hier)
  Scheidsrechters voor zowel de zaterdag als de zondag (uiteraard tegen vergoeding),
heb je interesse meld je dan via ws@vv-hellas.nl
  Barpersoneel voor de trainingsavonden dinsdag en vrijdag, aanmelden kan bij de kantinecommissie

VV Hellas Merchandising!

Via onze supportersclub D'r Supporter is VV Hellas Merchandising te koop!
Klik hier voor het assortiment
Via de bovenstaande link is tevens meer informatie te vinden over de supportersclub.

Sponsor nieuws!

VV Hellas kleding bestellen?
Wil je behalve het trainingspak, ook polo's, regenjacks, slidingbroekjes etc zijn mogelijk met Hellas logo!

Binnenkort komt hier de nieuwe folder

Postadres:
Pendersstraat 2
6343 BB Klimmen
www.vv-hellas.nl
info@vv-hellas.nl

IBAN: NL12RABO0125997795
Banknummer: 125997795
KVK: 58224505
KNVB nummer: PWFN00C

• 11-06-2017
    Jaarmarkt