Nieuws / mededelingen

Geplaatst:24-07-2017
Rabo Clubkas Campagne donatie t.w.v. € 593.32!
Onlangs is door de Rabobank Centraal Zuid-Limburg de uitslag bekend gemaakt van Clubkas Campagne.
In 2017 is een bedrag van € 180.000,-- beschikbaar voor de Clubkas Campagne van Rabobank Centraal Zuid-Limburg.
Door de leden van de Rabobank Centraal Zuid-Limburg zijn 30.641 stemmen uitgebracht. Dit maakt dat elke stem € 5,87 waard is.

VV Hellas heeft door middel van uw stem(men) een donatie ontvangen € 593,32.

Langs deze weg dankt het bestuur alle leden en begunstigers voor het uitbrengen van jullie stem(men) op onze vereniging.

Heb jij of familieleden dan wel bekenden een bankrekening bij de Rabobank Centraal Zuid-Limburg en wil jij in 2018 ook meedoen aan de Clubkas Campagne, meld je dan voor 1-1-2018 aan als lid van de Rabobank Centraal Zuid-Limburg. Van de bank krijg je dan bericht wanneer jij jouw stemmen op jouw favoriete vereniging(en) mag uitbrengen. Het lidmaatschap brengt geen verplichtingen en/of kosten met zich mede.

Aanmelden als lid gaat erg eenvoudig.
Log je in op de site van de Rabobank met de Rabo scanner en ga onder aan de pagina naar de rubriek “Rabobank” ?”Leden” en volg de aanwijzingen.