BSV Limburgia/Kamerl Veteranen - VV Hellas Veteranen
  11. John Lommen
  12. Michel Bos
  13. Jeroen van Kruchten
Wedstrijdverslag:Wedstrijdverslag Limburgia/kamerling vets-vv-Hellas vets 19-09-2014

Vandaag togen wij, mede door blessure,s, Verjaardagen, uitstapje, 7-7 en Roda jc, met maar 12 man naar Broenssem, dat vandaag feestvierde vanwege het feit dat ze 70 jaar geleden bevrijd zijn, waardoor wij vandaag gewoon onze wedstrijd tegen Limburgia/kamerling vets konden afwerken.

Wij begonnen met Henry op doel, achterin Marcel, Tim, Peter en John L, in het midden Michel J, Frans , Ruud en Jeroen met voorin Raf en Dolf en lijder Funs als reservist op de bank. De wedstrijd golfde op en neer, wel was al snel duidelijk dat hier twee ploegen aan het werk waren die wilde voetballen en respect voor elkaar hadden. Een misverstand bij ons achterin leidde de 1-0 voor de gastheren in, hierna kregen beide ploegen nog kansjes maar gescoord werd er voor rust niet meer. Na rust probeerde wij meer druk te geven, wij kwamen meer aan de bal maar net als in de eerste helft kwamen de ballen  te vaak niet goed aan bij onze medespelers. Toch werd er nog gescoord, maar niet door ons, de vrij gelaten rechtsbuiten van Limburgia kwam aan de bal en zag onze doelman iets te ver voor zijn doel staan en met een prachtige boogbal passeerde hij Henry en het was 2-0 voor de gastheren. Dit was tevens de eindstand, een hele leuke wedstrijd, onder goede leiding, tegen een sportieve voetballende ploeg die liet zien hoe veteranen voetbal gespeeld dient te worden,  een verdiende overwinning voor onze gastheren. In de kantine lieten wij ons goed verzorgen, de smaakvolle Pilaf ging er goed in, het bier smaakte naar meer, helaas werd het dobbelen ook verloren, maar de winnaar van het dobbelen, zorgde voor glaasjes en  liet ons mee proeven aan de door hem gewonnen fles gerstenat. Einduitslag 2-0.

Volgende week gaan wij opbezoek bij de vets van R.K.H.B.S in Heerlenbaan. Tot dan.

Dr Lijder.

16-09-201717:00VV Hellas Veteranen - BSV Limburgia/Kamerl Veteranen2 - 3CDhr. R. RademakersLocatie Klimmen aanwezig:16.15 uurinfo
17-09-201617:00BSV Limburgia/Kamerl Veteranen - VV Hellas Veteranen6 - 1C16.00 vertrek locatie Klimmen info
19-09-201517:00VV Hellas Veteranen - BSV Limburgia/Kamerl Veteranen1 - 2CDhr. R. RademakersLocatie Klimmen verzamelen 16.15u afmeldingen via John v.d. Boschinfo