VV Hellas Veteranen - NEC'92 Veteranen
  12. Michel Bos
  13. Miguel Bouwens
  14. Peter Alzer
Wedstrijdverslag:Wedstrijdverslag vv-Hellas veteranen-NEC’92 veteranen 18-10-2014.

Eindstand 2-4  Doelpunten: Dof Gransier en Tim Rose.

Na dat onze eigenlijke tegenstander, iason  donderdagavond laat afbelde,  werd het  nog zoeken naar een nieuwe tegenstander, deze werd gevonden in de veteranen van NEC’92 uit nieuw einde (met dank aan Theo) , die wij mochten ontvangen op thuislocatie Ransdaal. Met een lekker temperatuurtje en onder leiding van trainert  dhr R. Rademakers werd afgetrapt. Na 5 minuten kreeg leider Funs, de opdracht  van de scheids op zoek te gaan naar andere truitjes, want door de felle zon waren het donkerblauwe tenue van onze tegenstander en het  paarse van ons, niet van elkaar te onderscheiden. Dr Lijder ging op zolder op zoek en toen hij terugkwam met mooie rode met blauwe strepen truitjes, stond er de 0-1 stand op het score bord. Wij bleven onrustig spelen en dat leide tot een tweede tegentreffer  0-2  wat tevens de ruststand was. In de rust werd er door dr lijder enige omzettingen gedaan, Peter werd voorstopper en Tim ging naast Dolf in de spits spelen, binnen 10 minuten na rust scoorden wij dan ook tweemaal, eerst was het Tim die Dolf de gelegenheid gaf om te scoren en daarna waren de rollen omgedraaid en liet Dolf  zijn collega Tim scoren 2-2. Hierna hadden wij moeten doordrukken maar op een of andere manier lieten wij het initiatief weer  onze gasten  over, die hier dankbaar gebruik van maakten en met een prachtige aanval de 2-3 scoorden. Na deze achterstand  wilden wij allemaal naar voren verlieten onze posities en ook  dit buitte onze gasten goed uit door de 2-4 als eindstand op het scorebord te zetten.  Een terechte nederlaag tegen een zeer sportieve en leuk voetballende   tegenstander. De fles schrobbelear met het dobbelen ging ook mee naar Nieuweinde .

Volgende week uit naar Schinveld, tot dan.

Dr. Lijder.