Sporting Heerlen 1 - VV Hellas 1
03-03-2015 19:45
Soort:Oefenwedstrijd
Wedstrijdverslag:Op deze trainingsdinsdag stond een oefenwedstrijd tegen 2e klasser Sporting Heerlen op het programma. Voor de wedstrijd en gdurende de eerste helft trok Pluvius alle registers open. in goed Vlaams:"moest t op gras gespeeld worden dan ging t zeker niet doorgaan"!.
Gelukkig bschikt Sporting Heerlen over een prima en bij nat weer snel kunstgrasveld. Zodoende kon het gras in Ransdaal ontzien worden.
Ten opzichte van afgelopen zondag begonnen Maiko, Reno en de gebroeders "Eastindies" op de bank. Daar kregen ze gaelschap van resrve doelman Arnold en de 'staf'. In de basis was er een plek voor Christiaan, Esli, Sepp en Ritchie. De mister in Red, Niels had zijn eerste therapeutische sessie in het kader van het grote onrecht dat hem zondag j.l. was aangedaan en zat daarom niet op de bank.
Het begin was rommelig en met name in balbezit ging het regelmatig fout aan Hellas zijde. Blijkbaar zat de wedstrijd van afgelopen zondag nog in de benen. sporting Heerlen zette daar enkele gevaarlijke kansen tegen over maar wist in het eeste half uur niet tot scoren te komen. De eerste doelpunten waren voor Hellas. De eerste treffer werd gescoord door Rob, die steeds beter gaat spelen, na een prima steekbal van Sepp. Niet veel later was het Christiaan die een fout in de Heerlen defensie afstrafte. Voor rust kreeg hellas nog enkele kansen om de voorsprong uit te bouwen maar het was sporting heerlen dat de 1-2 liet aantekenen. Met die stand en nat van de regen gingen bide teams aan de thee. Na rust was er een plek voor elke reserve . Van de wissels bleef rob op de bank inzetbaar. jur, Esli en Sepp mochten gezellig met zn 3-en onder de douche. Na rust drong sporting heerlen weliswaar aan maar Hellas wist met name in de omschakeling wel raad met het spel systeem van Sporting Heerlen. Telkens hadden de bezoekers een man meer in het middenveld en door snel spel werd in rap tempo de zestien meter van de thuisploeg bereikt. Na 90 minuten verlieten beide ploegen het veld met een 3-5 overwinning voor hellas als eindstand. Doelpunten van Reno, Rob en Christiaan, wiens laatste treffer de stempel doelpunt van de maand heeft gekregen.
Hellas kan terug kijken op een nuttige oefenwedstrijd waarin echter ook duidelijk wd dat er nog gnoeg werk aan de winkel is om de resterende competitie wedstrijden tot een goed einde te brengen.

26-05-201914:30VV Hellas 1 - Sporting Heerlen 10 - 5CKleine, P.M.R. de13:15 uur verzamelen info
14-10-201814:30Sporting Heerlen 1 - VV Hellas 14 - 1Cinfo
08-04-201814:30VV Hellas 1 - Sporting Heerlen 12 - 2CLahaije, M.J.JLocatie Ransdaalinfo
01-10-201714:30Sporting Heerlen 1 - VV Hellas 11 - 0CJanssensinfo