Langeberg Veteranen - VV Hellas Veteranen
  11. Jeroen van kruchten
  12. Funs Deguelle
  13. Frans Sogelee
Wedstrijdverslag:Terwijl leider John en aanvoerder Peter in Berlijn en wedstrijdorganisator Theo in Duisburg op de tribunes zaten om te scouten, togen wij richting Brunssum om het op te nemen tegen onze leeftijdsgenoten ( nou ja, eentje was er begin 20) van sv Langeberg. Op het prachtige complex aan de bosrand van onze gastheren begonnen wij voortvarend aan de wedstrijd. Er ontspon zich een leuke maar ook goede strijd van 2 kanten. Kansen waren er over en weer maar werden niet benut. Joep had moeite met het kunstgras, hij dacht dat het KUS-Gras was en lag regelmatig met zijn neus op de grond, wat de scheidsrechter de opmerking ontlokte dat Joep maar beter andere schoenen zou aantrekken, een advies wat joep in de rust maar ook opvolgde. Ruststand 0-0. Na rust hetzelfde spelbeeld goed en sportief voetbal met over en weer kansen die verpr. O sorry niet benut werden. De in Brunssum wonende Sacho had last van zijn” niet in Brunssum scoren Syndroom”, alle wedstrijden die wij dit seizoen in Brunssum speelde kwam Sacho niet aan scoren toe, dat deed wel Joep na een goede aanval van ons werd Joep gevloerd in het 16 metergebied van onze gastheren en de goed leidende scheidsrechter legde de bal dan ook op de stip. Tegen alle voetbalwetten in nam Joep zelf de strafschop maar scoorde beheerst de 0-1. Hierna begonnen onze gastheren de druk naar ons toe te vergroten wat aan beide kanten nog hachelijke situatie ’s opleverde maar beide doelmannen hielden hun doel schoon. Een mooie met goed voetbal behaalde overwinning. Eindstand 0-1 . In de Kantine dacht de geluidsman dat oudere spelers ook hardhorend zijn zo luid stond de muziek, maar gezellig was het wel, het dobbelen werd helaas verloren maar de gelukkige winnaar deelde het gerstenat met alle spelers. Aan het einde werd er door Langeberg afscheid genomen van hun Leider middels een speech en een presentje, ook wij lieten ons niet onbetuigd en bij monde van Lijder Funs brachten wij ook onze dank naar de leider over voor zijn jarenlange inzet bij de veteranen van sv Langeberg en boden de leider een kerststukje aan die toevallig op onze tafel stond. Vanaf nu trainen in de zaal onder de bezielende leiding van onze trainert Rim en voor degene die wij niet meer tegenkomen prettige feestdagen en eine gooie roetsj, tot volgend Jaor.
Dr Lijder.

13-12-201417:00Langeberg Veteranen - VV Hellas Veteranen3 - 2Cvertrek 16.00u complex Klimmeninfo