Jeugdcommissie

De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor de jeugdafdeling en het jeugdvoetbal van VV Hellas. De jeugdcommissie maakt o.a. samen met alle leiders en trainers de indelingen van de teams en regelt allerlei zaken rondom het jeugdvoetbal zoals bijvoorbeeld de speler vd week, voorwedstrijden op zondag, toernooien en andere activiteiten.
Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het jeugdbeleid, voert het dit uit en is het aanspreekpunt voor alle vragen mbt het jeugdvoetbal bij VV Hellas.

De jeugdcommissie bestaat uit de volgende leden:

Ilse Beijnsberger
Leo Sangen
Niek Horsmans

De jeugdcommissie is te bereiken op: jeugdcommissie@vv-hellas.nl

De jeugdcommissie zoekt nog naar een aantal betrokken ouders die zich willen inzetten voor het jeugdvoetbal in Klimmen en Ransdaal. Wilt u een steentje bijdragen, neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat u voor ons en vv-Hellas kunt betekenen.