Walkingfootball wedstrijd vv Hellas- gemeenteraad Voerendaal

Er zijn (nog) geen wedstrijdverslagen.
Walkingfootball wedstrijd vv Hellas- gemeenteraad Voerendaal.

Op Woensdag 16 Mei j.l. speelde het walkingfootballteam vv Hellas een wedstrijd tegen de gemeenteraad van Voerendaal. Na een welkomstwoord en uitleg over Walkingfootball speelde eerst eerst 2 teams van vv Hellas een demonstratie wedstrijd. Hierna volgde er een gezamenlijke warmingup. Waarna de hoofdwedstrijd tussen team 1 van vv Hellas en de Gemeenteraad kon beginnen.
Al vlug was duidelijk dat de heren van de gemeenteraad, onder aanvoering van raadsvoorzitter burgemeester wil Houben, goed naar de demonstratiewedstrijd hadden gekeken en speelde alsof zij nooit iets anders gedaan hadden, al snel kwam de gemeenteraad op voorsprong enkele minuten later verdubbelde zij de voorsprong zelfs naar 0-2, de oldstars van vv Hellas kwam welliswaar nog terug tot 1-2 maar 2 minuten voor het einde scoorde wethouder Jo Brauwers de 1-3 en noteerde hier mee tevens de eindstand en winst voor de gemeenteraad. Boze tongen beweerden dat enkele spelers van Walkingfootball team vv Hellas waren omgekocht, maar bewijs hiervoor konden zij niet leveren. Een mooie manier om de volksvertegenwoordigers van Voerendaal l kennis te laten maken met het Walkingfootball. Als afsluiting werd er nog onder genot van een kop koffie en een stuk Limburgse vlaai nagepraat. Trainer Funs Deguelle van het walkingfootballteam vv Hellas noteerde zelfs enkele namen in zijn notitieblokje, wie weet wat er in de transferperiode nog gaat gebeuren. Overigens was dit de laatste wedstrijd die op het natuurgras van sportcomplex de Schrub in Klimmen gespeeld werd, het complex gaat op de schop en er komt een kunstgras voor in de plaats, het walkingfootballteam gaat de komende weken trainen op het sportcomplex in Ransdaal aan de Spoorweg op de woensdagen van 10.00 tot 11.00uur.