Een overzicht van onze jaarlijks terugkerende evenementen.

Karnavalsavond

Dé start van jouw karnaval. Deze avond staat garant voor plezier en gezelligheid. Met optredens van diverse artiesten, kolder uit eigen gelederen én het uitroepen van de nieuwe Hellas-Prins!

2 februari 2024

evenementen carnavalsavond
evenementen - bierproeverij

Bierproeverij

Info en exacte datum volgt..

april 2024

jaarmarkt Ransdaal

Jaarmarkt Ransdaal

Onze gezellige jaarmarkt in de straten van Ransdaal

26 Mei 09:00 - 17:00

Seizoensafsluiting

In juli 2024 is het weer tijd voor de traditionele seizoensafsluiting van VV Hellas met o.a. het huldigen van de jubilarissen en de 500e wedstrijd voor enkele leden. Samen proosten we op het afgelopen seizoen alvorens we de zomerstop in duiken. Kom samen met ons het seizoen af sluiten op De Schrub!

juli 2024

seizoensafsluiting
evenementen kerstkienen

Kerstkienen

Een echte traditie voor de feestdagen is het Kerstkienen op De Schrub. Door de jaren heen is deze avond befaamd geworden dankzij de ludieke insteek van deze bingo-avond! Ieder jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen. Kom jij ook je geluk beproeven?

december 2024

Quizavond

Terug van weggeweest is de altijd uitdagende quizavond! Kom jij ook jouw kennis testen? Ga op deze gezellige avond de strijd aan en wie weet ga jij naar huis met die felbegeerde titel.

Inschrijven kan bij de activiteitencommissie (Meral Derrez, Job Rademaekers, Jur Faessen of Jeu Pluijmakers) Inschrijven per team! (2-4 personen). Kosten zijn 5 euro per persoon en kan op de avond zelf worden voldaan.

27 oktober 2023

hellas quizavond