niet ingelogd

Welkom op de website van vv Hellas

Programma komende 6 dagen


DatumTijdWed. nr.WedstrijdUitslagSoortScheidsrechterOpmerking(en)
Er is geen programma bekend de komende 6 dagen.

Alle afgelastingen komen meteen op de site te staan en leiders en tegenstanders worden geïnformeerd.
Gelieve niet de wedstrijdsecretarissen contacteren om te vragen of het doorgaat of niet.Update Covid-19 van 18 juni 2021In de voorlopig laatste persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge worden met ingang van 26 juni a.s. bijna alle remmen losgegooid, die ons het afgelopen 1½ jaar allemaal van een belangrijk deel van onze vrijheid hebben beroofd.

We mogen weer wedstrijden spelen en met toeschouwers langs de lijn.

Vanaf half oktober 2020 was het niet meer mogelijk om amateurwedstrijden te organiseren. De amateurcompetitie voor senioren en jeugd werd stilgelegd. Trainen voor de jeugd t/m 18 jaar en het spelen van onderlinge partijtjes was wel nog mogelijk, maar zonder gebruik te maken van
kleedlokalen en douches. Senioren konden vanaf dat moment alleen nog trainen onder strikte, beperkende voorwaarden.
Maar vanaf 26 juni kunnen alle amateursporters weer wedstrijden spelen. Publiek langs de lijn is dan ook weer toegestaan, maar moet wel 1½m onderlinge afstand van elkaar houden. Hiermee gaan we een volgende fase in van verruiming van de coronamaatregelen.

Onderstaand treffen jullie een verdere opsomming aan van de meest belangrijke coronamaatregelen die met ingang van 26 juni a.s. verdwijnen.
1. De mondkapjesplicht verdwijnt, behalve op plekken, waar geen 1½m afstand kan worden gehouden.
2. Er geldt geen beperking meer van het aantal bezoekers, dat je thuis mag ontvangen of het aantal mensen dat buiten mag samenkomen.
3. Cafés en restaurants zijn vanaf volgende week niet meer gebonden aan de voorgeschreven sluitingstijd van 22.00 uur en het alcoholverbod vanaf dat tijdstip. Wel moet er nog rekening worden gehouden met de spreiding van klanten. De registratie en het coronacheckgesprek
vooraf blijft wel nog verplicht.
4. Vanaf de start van de achtste finales van het Europees kampioenschap op 26 juni mogen supporters deze wedstrijden weer kijken op schermen in cafés en op terrassen.
5. Mensen, die nog niet volledig zijn gevaccineerd, maar toch naar het buitenland op vakantie willen gaan, kunnen zich voorafgaand aan hun reis gratis laten testen in de maanden juli en augustus. Voor vakantiegangers die wel volledig zijn gevaccineerd, is een negatieve PCR-test niet
nodig.

In augustus wordt de laatste fase van het versoepelingsplan ingezet. Dan kijkt het kabinet opnieuw naar de laatste nog geldende maatregel: de 1½m afstand houden. Dan wordt besloten wanneer en hoe die maatregel kan worden afgeschaft.

Van onze kant zal deze update voorlopig ook de laatste zijn. Wanneer de omstandigheden daartoe aanleiding mochten geven, zullen wij jullie weer informeren.

Langs deze weg wil het bestuur jullie danken voor het begrip, dat jullie voor de maatregelen hebben kunnen opbrengen en de wijze waarop jullie je in grote getale hieraan hebben gehouden.

Laten we daarom de laatste maatregel voorlopig ook nog in acht nemen. Om in woorden van premier Rutte te spreken: “We zijn er bijna, maar nog niet helemaal”.

Het bestuurwinnaars EK Pool VV HellasDe winnaars van de EK pool zijn bekend.

51 wedstrijden en 160 doelpunten na het invullen van de pool is er een einduitslag bekend. Na al deze wedstrijden zijn er 2 deelnemers met precies(!) evenveel punten, waardoor het net als de finale van gisteren een gelijkspel is geworden. Een strafschoppenreeks is niet nodig: Bart Bootsma en Huub Boom gefeliciteerd met de gedeelde 1e plek! Stef Laeven behaalt het brons.

Allemaal bedankt voor het meespelen en tot binnenkort bij VV Hellas!Presentatiegids 2021In ons clubblad menu is de presentatiegids geplaatst van het kortste seizoen ooit. Zie het bestand presentatiegids 2021.pdf
Grensrechters gezocht!voor het komend seizoen zoeken we grensrechters voor ons 1ste en 2de elftal. Wie neemt de vlag ter hand en zorgt op zondag, op geheel eerlijke wijze en volledig volgens de regels van het spel en in de geest van de wedstrijd, voor een paar extra punten ;-)Wie helpt? Interesse? Stuur even een berichtje aan Theo van Oppen of Laurens Faessen. Voor contactgegevens zie Technische Commissie.

Nieuwe trainer voor VV HellasNa de mededeling van Michel Haan, dat hij onze vereniging aan het einde van het seizoen 2020-2021 zal verlaten, is de technische commissie op zoek gegaan naar een nieuwe trainer voor het volgend seizoen.

Het bestuur kan jullie mededelen, dat in de vergadering van 7 januari jl. is besloten een éénjarig contract aan te gaan met Dave Zafarin.

Wie is Dave Zafarin? Dave is op 22 mei 1978 geboren in Kerkrade en woont tegenwoordig in de wijk Abdissenbosch, gemeente Landgraaf.

Zijn eerste voetbalwedstrijden speelde hij bij SV Sylvia (vanaf dit seizoen gefuseerd met SVN tot FC Landgraaf). In het seizoen 1995/96 speelde hij onder leiding van trainer Huub Stevens zijn eerste wedstrijden in het betaalde voetbal voor Roda JC. Zijn plaats was aanvallend op het rechtermiddenveld. Na 7 seizoenen maakte Dave de overstap naar De Graafschap, waar hij eveneens basisplaats verwierf. Na één seizoen De Graafschap trok hij naar Oostenrijk om bij Austria Kärnten aan de slag te gaan. Na één seizoen keerde Dave echter terug naar Nederland en speelde één seizoen bij Fortuna Sittard om vervolgens vijf seizoenen actief te zijn bij Top Oss.

Tot slot speelde hij nog één seizoen in de Topklasse bij EVV en vanaf 2011/12 nog drie seizoenen in de Hoofdklasse bij Groene Ster. Een imposante carrière voor een voetballer die ooit bij Sylvia begon.

Momenteel trapt Dave nog een balletje in het 4e team van Abdissenbosch.

Hij is in het bezit van het diploma Oefenmeester TC2 en bevoegd tot het trainen van verenigingen t/m de 2e klasse. De afgelopen 2 jaren heeft Dave een time-out genomen om zich te wijden aan zijn gezin.

Daarvoor was hij van augustus 2016 tot en met mei 2019 trainer bij SV Langeberg, dat uitkomt in de 3e klasse B.

We wensen Dave veel plezier en sportief succes bij VV Hellas.

Het bestuur.
Corona protocollen KNVB


Voor alle spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters is hier de link naar de coronaregels van de KNVB. Alle regels zijn uiteraard ook van toepassing op ons complex.
CORONA PROTOCOLLEN KNVB
nocnsf protocol a4.pdf

poster bestuurders.pdf

poster ouders.pdf

poster sporters.pdf

poster trainers.pdfHeb je vragen omtrent de onderstaande mededeling mail ze dan naar vragen@vv-hellas.nl
Het bestuur zal de vragen op een later tijdstip gebundeld beantwoorden.

Bestuur VV-Hellas

klik FILE hier voor de

privacyverklaring van VV Hellas in het kader van de AVG
klik FILE hier voor de folder van onze kledingpartner en sponsor Rovi Sport in Meerssen


VV Hellas kleding bestellen?


Wil je behalve het trainingspak, ook polo's, regenjacks, slidingbroekjes etc zijn mogelijk met Hellas logo!
PDF Klik hier voor de actuele flyerVacatures


VV Hellas is altijd op zoek naar vrijwilligers, maar voor het komende seizoen zijn wij in het bijzonder op zoek
  Scheidsrechters voor zowel de zaterdag als de zondag (uiteraard tegen vergoeding),
heb je interesse meld je dan via ws@vv-hellas.nlPostadres:
Pendersstraat 2
6343 BB Klimmen
www.vv-hellas.nl
info@vv-hellas.nl

IBAN: NL12RABO0125997795
Banknummer: 125997795
KVK: 58224505
KNVB nummer: PWFN00CHoofdsponsor

Mededelingen
Activiteiten


Er zijn geen activiteiten gevonden.

Twitter