niet ingelogd

Welkom op de website van vv Hellas

Programma komende 6 dagen


DatumTijdWed. nr.WedstrijdUitslagSoortScheidsrechterOpmerking(en)
14-03-202114:308617VV Hellas 1 - Sportclub Jekerdal 1Cinfo

Alle afgelastingen komen meteen op de site te staan en leiders en tegenstanders worden geïnformeerd.
Gelieve niet de wedstrijdsecretarissen contacteren om te vragen of het doorgaat of niet.Update Covid-19 van 23 februari 2021Buitensporten in groepsverband weer mogelijk
Ondanks de toename van het aantal besmettingen heeft het kabinet besloten enkele kleine verruimingen toe te staan in de huidige coronamaatregelen.
Naast de openstelling van het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs per 1 maart a.s., het weer aan de slag gaan van de contactberoepen zoals kappers per 2 maart, het winkelen op afspraak per 3 maart, is het buitensporten in groepsverband voor personen jonger dan 27 jaar met ingang van laatstgenoemde datum ook weer mogelijk. Helaas betekent dit voor teamsporters van 27 jaar of ouder, dat zij niet kunnen meetrainen met hun team. Hoe hiermee in de praktijk wordt omgegaan en welke controle hierop mogelijk is, is thans niet bekend.

Avondklok blijft voorlopig
De avondklok blijft in ieder geval tot en met 15 maart a.s. van kracht, zodat er zeker tot dat moment aangepaste trainingstijden blijven gelden.

Amateurcompetitie voor teams in de A-categorie wordt niet hervat
Omdat de bestaande maatregelen ter bestrijding van het coronavirus grotendeels zijn gehandhaafd, heeft de KNVB besloten de competitie voor senioren in het veldvoetbal (eerste elftallen 2 e divisie t/m 5 e klasse) niet te hervatten.

Voor het hervatten van de senioren veldcompetities in de categorie A hanteerde de KNVB een uiterste startdatum in het weekend van 10/11 april 2021 en een minimale voorbereidingsperiode van 4 à 5 weken waarin zonder beperkingen getraind kan worden. Trainen zonder beperkingen zou in dat geval mogelijk moeten zijn vanaf 10 maart. De huidige maatregelen zijn door het kabinet echter verlengd tot en met 15 maart. Hierdoor vervalt de optie om deze competities te hervatten en de eerste seizoenshelft uit te spelen.

Wat betekent het niet hervatten van de competities voor senioren in de A-categorie
Het niet hervatten van de competities in de categorie A voor senioren betekent, dat:
- In het seizoen 2020/2021 geen promotie en degradatie plaats vindt;
- De indeling voor het seizoen 2021/2022 zal worden gebaseerd op de indeling van het seizoen 2020/2021.

Vervangend wedstrijdaanbod door de KNVB
Vanaf het moment, dat het kabinet het spelen van wedstrijden weer toestaat, organiseert de KNVB voor de seniorenteams veldvoetbal in de A-categorie wedstrijden om de KNVB Regio Cup. Regionale competities zonder promotie of degradatie. De poules worden regionaal samengesteld en bestaan uit 4 tot 6 teams, afhankelijk van de startdatum. De wedstrijden worden in de weekends gespeeld en iedere wedstrijd kent een winnaar. Dus strafschoppen na een gelijkspel.
De wedstrijden staan zoveel als mogelijk onder leiding van een KNVB-arbiter en gele kaarten worden niet geregistreerd. Directe rode kaarten en staking van een wedstrijd worden wel geregistreerd. Gelet op de lange periode, dat er slechts beperkt kan worden getraind mag er onbeperkt worden gewisseld en mag een reeds gewisselde speler weer worden ingebracht.
Alleen de huidige spelers zijn speelgerechtigd voor deelname aan de KNVB Regio Cup.

Alles is echter afhankelijk van het moment, waarop het spelen van wedstrijden weer mogelijk is.
Wij houden jullie hiervan op de hoogte.

Hervatten jeugdcompetities
Op basis van de routekaart van de KNVB is de uiterste startdatum van de jeugdcompetities gepland in het weekend van 17/18 april 2021. Dit is mogelijk omdat voor het grootste deel van deze teams een kortere voorbereidingsperiode geldt, aangezien zij reeds zonder beperkingen hebben kunnen trainen.
Maar ook voor de jeugdteams geldt, dat wij afhankelijk zijn van de maatregelen van het kabinet ter bestrijding van het coronavirus.
Het streven van de KNVB blijft om de opties open te houden en de jeugd zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen zodra dat weer kan.

Het bestuur

Nieuwe trainer voor VV HellasNa de mededeling van Michel Haan, dat hij onze vereniging aan het einde van het seizoen 2020-2021 zal verlaten, is de technische commissie op zoek gegaan naar een nieuwe trainer voor het volgend seizoen.

Het bestuur kan jullie mededelen, dat in de vergadering van 7 januari jl. is besloten een éénjarig contract aan te gaan met Dave Zafarin.

Wie is Dave Zafarin? Dave is op 22 mei 1978 geboren in Kerkrade en woont tegenwoordig in de wijk Abdissenbosch, gemeente Landgraaf.

Zijn eerste voetbalwedstrijden speelde hij bij SV Sylvia (vanaf dit seizoen gefuseerd met SVN tot FC Landgraaf). In het seizoen 1995/96 speelde hij onder leiding van trainer Huub Stevens zijn eerste wedstrijden in het betaalde voetbal voor Roda JC. Zijn plaats was aanvallend op het rechtermiddenveld. Na 7 seizoenen maakte Dave de overstap naar De Graafschap, waar hij eveneens basisplaats verwierf. Na één seizoen De Graafschap trok hij naar Oostenrijk om bij Austria Kärnten aan de slag te gaan. Na één seizoen keerde Dave echter terug naar Nederland en speelde één seizoen bij Fortuna Sittard om vervolgens vijf seizoenen actief te zijn bij Top Oss.

Tot slot speelde hij nog één seizoen in de Topklasse bij EVV en vanaf 2011/12 nog drie seizoenen in de Hoofdklasse bij Groene Ster. Een imposante carrière voor een voetballer die ooit bij Sylvia begon.

Momenteel trapt Dave nog een balletje in het 4e team van Abdissenbosch.

Hij is in het bezit van het diploma Oefenmeester TC2 en bevoegd tot het trainen van verenigingen t/m de 2e klasse. De afgelopen 2 jaren heeft Dave een time-out genomen om zich te wijden aan zijn gezin.

Daarvoor was hij van augustus 2016 tot en met mei 2019 trainer bij SV Langeberg, dat uitkomt in de 3e klasse B.

We wensen Dave veel plezier en sportief succes bij VV Hellas.

Het bestuur.
Corona protocollen KNVB


Voor alle spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters is hier de link naar de coronaregels van de KNVB. Alle regels zijn uiteraard ook van toepassing op ons complex.
CORONA PROTOCOLLEN KNVB
nocnsf protocol a4.pdf

poster bestuurders.pdf

poster ouders.pdf

poster sporters.pdf

poster trainers.pdfHeb je vragen omtrent de onderstaande mededeling mail ze dan naar vragen@vv-hellas.nl
Het bestuur zal de vragen op een later tijdstip gebundeld beantwoorden.

Bestuur VV-Hellas

klik FILE hier voor de

privacyverklaring van VV Hellas in het kader van de AVG
klik FILE hier voor de folder van onze kledingpartner en sponsor Rovi Sport in Meerssen


VV Hellas kleding bestellen?


Wil je behalve het trainingspak, ook polo's, regenjacks, slidingbroekjes etc zijn mogelijk met Hellas logo!
PDF Klik hier voor de actuele flyerVacatures


VV Hellas is altijd op zoek naar vrijwilligers, maar voor het komende seizoen zijn wij in het bijzonder op zoek
  Scheidsrechters voor zowel de zaterdag als de zondag (uiteraard tegen vergoeding),
heb je interesse meld je dan via ws@vv-hellas.nlPostadres:
Pendersstraat 2
6343 BB Klimmen
www.vv-hellas.nl
info@vv-hellas.nl

IBAN: NL12RABO0125997795
Banknummer: 125997795
KVK: 58224505
KNVB nummer: PWFN00CHoofdsponsor

Mededelingen
Activiteiten


Er zijn geen activiteiten gevonden.

Twitter