niet ingelogd

Welkom op de website van vv Hellas

Programma komende 6 dagen


DatumTijdWed. nr.WedstrijdUitslagSoortScheidsrechterOpmerking(en)
30-10-202112:0069616VV Hellas MO13-1 - Sittard MO13-2Cinfo
30-10-202115:0075660ST Geertruidse Boys/SVME JO17-1JM - VV Hellas JO17-1Cinfo
30-10-202117:00VV Hellas Veteranen - RVU VeteranenCinfo
31-10-202111:0011377VV Hellas VR1 - SVO DVC"16 VR1CDhr. B. Bootsmainfo
31-10-202112:009448Leonidas - W 2 - VV Hellas 2Cinfo
31-10-202114:306113VV Hellas 1 - WDZ 1CDragstra, T.info

Alle afgelastingen komen meteen op de site te staan en leiders en tegenstanders worden geïnformeerd.
Gelieve niet de wedstrijdsecretarissen contacteren om te vragen of het doorgaat of niet.
.
LET OP: wedstrijd zondag 24 oktober: Maastricht West - VV Hellas


De wedstrijd van a.s. zondag wordt in Maastrocht gespeeld. DIt op verzoek van Maastricht West. Kom dus niet voor niks naar SportcompleX De Schrub.
Deelname aan Rabo ClubSupportOp 4 oktober 2021 gaat de periode van start, waarin door leden van de Rabobank gestemd kan worden in het kader van Rabo ClubSupport.

Stemmen

Dit jaar kunnen leden van Rabobank stemmen op 3 clubs. Selecteer in het overzicht van deelnemende clubs drie favorieten en stemmen maar!
Stem je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan is er geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers staat onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt vind je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’.
Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een stemcode. Deze stemcode is persoonlijk en kan éénmalig gebruikt worden. Let op: de stemcode kan niet worden overgedragen aan anderen.
Stemmen kan van 4 t/m 25 oktober 2021.

Lid worden van de Rabobank
Wanneer je een rekening hebt bij de Rabobank kun je kosteloos lid worden.
Aanmelden als lid doe je via de Rabo App op je telefoon of op de website rabobank.nl/particulieren/leden

Doe mee aan de Rabo ClubSupport en steun daarmee jouw vereniging.
Vrijwilligersbeleid


Check PDF hier de bijlage met functies of taken zoals vermeld in de onlangs ontvangen brief.


Ben jij onze nieuwe collega-vrijwilliger in de kantine en/of keuken?Als gevolg van de coronapandemie zijn de kantine en keuken op het sportcomplex bijna het gehele seizoen verplicht gesloten geweest.
Meerdere kantine- en keukenvrijwilligers hebben in de tussentijd een ander (bij)baantje gezocht en gevonden, waardoor zij niet meer beschikbaar zijn voor VV Hellas.

Wij zijn dan ook dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor vooral de zaterdag en zondag (overdag).

Er wordt gewerkt volgens een ruim van te voren opgesteld werkschema. Je kunt aangeven op welke tijdstippen jij beschikbaar bent.
Voor de werkzaamheden betaalt de vereniging een vrijwilligersvergoeding. Hierover ben je dus geen belasting verschuldigd.

Ben jij 14 jaar of ouder en enthousiast dan kun je gedurende enkele uren per week in de kantine en/of keuken op het sportcomplex assisteren bij de verkoop van dranken en etenswaren aan leeftijd- en/of sportgenoten.
Neem in dat geval dan eens contact op met Jean Haemers (tel. 06-22834582) of Margreet Lambij (tel. 06-57384350).
Zij kunnen je meer informatie verstrekken en vragen van jouw kant beantwoorden.Update Covid-19 15 september 2021Tijdens de persconferentie gisteren van het démissionaire kabinet zijn belangrijke mededelingen gedaan over de eerder afgekondigde maatregelen inzake Covid-19.

Met ingang van zaterdag 25 september a.s. vervalt in Nederland de 1,5 meter afstand houden. Dit betekent, dat er o.a. geen beperkingen meer gelden voor voetballers op, en supporters langs de velden en in sporthallen. Wel moeten bezoekers vanaf 13 jaar met ingang van genoemde datum een coronatoegangsbewijs tonen om toegang te krijgen tot de sportkantine.

Geen beperkingen voor voetballers en publiek langs de velden.
Trainen en voetballen zonder beperkingen kon alweer een tijdje, maar vanaf 25 september a.s. kunnen ook supporters weer langs de lijn staan zonder beperkingen. Moet nu nog 1,5 meter afstand gehouden worden, straks is dat niet meer nodig. Ook geldt er geen maximum meer voor het aantal toeschouwers dat bij wedstrijden aanwezig mag zijn langs het sportveld.
Vanaf 25 september kunnen we weer het voetbal beleven zoals we dat het liefst doen: met veel supporters langs de lijn of op de tribunes.

Coronatoegangsbewijs voor kantines.
Sportkantines vallen onder regelingen, die ook gelden voor de horeca. Afstand houden hoeft niet meer vanaf 25 september a.s. en ook het maximum aantal bezoekers, dat aanwezig mag zijn in de sportkantine vervalt dan. Kantines kunnen dus weer volledig open. Echter bezoekers vanaf 13 jaar moeten wel een coronatoegangsbewijs tonen.
Dit roept bij ons de nodige vragen op als het gaat om handhaving en controle, waar wij nu nog geen antwoord op hebben.

De KNVB zal samen met NOC*NSF de komende tijd gaan werken aan antwoorden op de verschillende vragen die leven, aangepaste protocollen, tips en goede voorbeelden.
Over de wijze, waarop bij VV Hellas hieraan invulling zal worden gegeven zullen we jullie nader informeren via de website en op het sportcomplex.

Het bestuurGrensrechters/Scheidsrechters gezocht!voor het komend seizoen zoeken we grensrechters voor ons 1ste en 2de elftal. Wie neemt de vlag ter hand en zorgt op zondag, op geheel eerlijke wijze en volledig volgens de regels van het spel en in de geest van de wedstrijd, voor een paar extra punten ;-)
Tevens zoeken we voor de zaterdagen en zondagen ook nog scheidsrechters!


Wie helpt? Interesse? Stuur even een berichtje aan Theo van Oppen of Laurens Faessen. Voor contactgegevens zie Technische Commissie.
klik FILE hier voor de

privacyverklaring van VV Hellas in het kader van de AVG
klik FILE hier voor de folder van onze kledingpartner en sponsor Rovi Sport in Meerssen


VV Hellas kleding bestellen?


Wil je behalve het trainingspak, ook polo's, regenjacks, slidingbroekjes etc zijn mogelijk met Hellas logo!
PDF Klik hier voor de actuele flyer
Postadres:
Pendersstraat 2
6343 BB Klimmen
www.vv-hellas.nl
info@vv-hellas.nl

IBAN: NL12RABO0125997795
Banknummer: 125997795
KVK: 58224505
KNVB nummer: PWFN00CHoofdsponsor


Lid worden/afmelden of gegevens wijzigen? Klik hier
Mededelingen
Activiteiten


Er zijn geen activiteiten gevonden.

Twitter