niet ingelogd

Welkom op de website van vv Hellas

Programma komende 6 dagen


DatumTijdWed. nr.WedstrijdUitslagSoortScheidsrechterOpmerking(en)
Er is geen programma bekend de komende 6 dagen.

Alle afgelastingen komen meteen op de site te staan en leiders en tegenstanders worden geïnformeerd.
Gelieve niet de wedstrijdsecretarissen contacteren om te vragen of het doorgaat of niet.Dames Eredivisie Telstar trainen bij VV Hellas


Het damesteam van eredivisionist Telstar, de witte leeuwinnen, traint vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus in de middag op het kunstgras van VV Hellas.
We heten de gasten uit Velsen-IJmuiden van harte welkom vij VV Hellas. Het kunstgrasveld is uiteraard dan niet beschikbaar voor andere activiteiten.


LET OP AANGEPAST PROGRAMMA dd. 21 juli 2022Hellas verlengt samenwerking met hoofdsponsoren


Onze hoofdsponsoren Haan Industrial Group en Profcore spreken voor de derde periode van drie jaar opnieuw hun vertrouwen in VV-Hellas Klimmen Ransdaal uit.

Bij de start van de vakantie periode tekende directeur Mart Braun het nieuwe hoofdsponsorcontract met Hellas' voorzitter Eric Horsmans en Penningmeester Jac Senden.

Wij danken de familie Braun voor de jarenlange steun!

Techniek training jeugd


Beste ouders en jeugdleden van de teams JO9 t/m JO13 + MO15 (seizoen 2022/2023),
Eind juni hebben Kevin Senden en zijn vader Rick voor een aantal jeugdteams van vv Hellas een techniektraining verzorgd. N.a.v. de vele positieve reacties, willen wij hier na de zomervakantie een vervolg aan geven.

Wat is de bedoeling?
Bij voldoende aanmeldingen gaan Kevin en Rick in het nieuwe seizoen 2022/2023 verdeeld over 4 of 5 periodes een aantal techniektrainingen verzorgen. Deze trainingen gaan plaatsvinden op zondagochtend ergens tussen 09:15 en 10:45 uur en duren 45 tot 60 minuten. Exacte tijd hangt af van het aantal inschrijvingen en eventuele thuiswedstrijden van seniorenteams van vv Hellas. Elke periode bevat 6 trainingsmomenten. Voor elke periode moet opnieuw ingeschreven worden.

Voor wie?
Gemotiveerde jeugdleden van vv Hellas die in het nieuwe voetbalseizoen 2022/2023 in één van de teams JO9 t/m JO13 of MO15 spelen.

Door wie?
Kevin Senden en zijn vader Rick. Beiden zijn lid van vv Hellas. Kevin (student CIOS) heeft zijn technische skills meegekregen bij de jeugd van o.a. MVV, Fortuna Sittard en Ribeiro Skills School. Komend seizoen komt hij uit voor KSK Tongeren (veld) en PIBO Belisia Bilzen (zaal). Rick heeft
ervaring als jeugdleider bij vv Hellas.

Wanneer en waar?
De techniektrainingen in periode 1 zijn op zondag 11, 18 en 25 september + 2, 9 en 16 oktober op de accommodatie van vv Hellas. De data voor periode 2 volgen in september.

Aantal deelnemers?
Minimaal 6 en maximaal 32 kids.

Kosten?
De eigen bijdrage is € 10,- per persoon voor de 1 e periode van 6 techniektrainingen. Voor een 2e kind binnen hetzelfde gezin is dat € 7,50. De ouder / contactpersoon ontvangt hiervoor een factuur. Deelname is definitief zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van vv Hellas is bijgeschreven.

Aanmelden?
Stuur vóór 21 juli 2022 een mail aan jeugdcommissie@vv-hellas.nl (+ CC aan ricksenden@live.nl) met onderstaande informatie:
- Voor- en achternaam speler + geboortedatum + team (seizoen 2022/2023)
- Voor- en achternaam ouder/ contactpersoon + telefoonnummer
Wees er snel bij want VOL = VOL! (Deelname is op volgorde van ontvangen aanmelding).
Zodra duidelijk is hoeveel aanmeldingen er zijn, ontvangt de ouder / contactpersoon verdere informatie (o.a. over aanvangstijden, afhandelen eigen bijdrage, afspraken m.b.t. afmelden, appgroep etc.).

Voor eventuele vragen:
jeugdcommissie@vv-hellas.nl (Annemarie Cox. Tel.: 06-57334404)
ricksenden@live.nl (Rick Senden)

Met sportieve groet,
Jeugdcommissie vv Hellas


Uitbreiding senioren!Volgend seizoen brengen we 2 nieuwe senioren teams op het veld. We krijgen weer een 3e elftal en we starten met een 2e 35+ 7x7 team. We zijn heel erg blij met de uitbreiding en met de terugkeer van een grote groep oude bekenden. Het 3e elftal zal op woensdagavond gaan trainen en op zondagochtend de wedstrijden spelen. De 7x7 35+ mannen spelen op vrijdagavond hun wedstrijden. Het wordt druk op t complex. Hoe mooi zou het zijn als we daadwerkelijk over het 2e speelveld zouden kunnen beschikken.Glasvezel - VV Hellas


Overweeg je een glasvezel verbinding voor je huis of bedrijf? Gebruik dan een van onderstaande QR codes en steun zo VV Hellas. Voor elke aansluitingen ontvangen wij een vast bedrag.

Aanmelden zonder aansluitkosten kan nog tot en met 14 september 2022

Inwoners van de kernen en het buitengebied van de gemeente Voerendaal die zich nog niet hebben aangemeld, krijgen nog extra tijd om zich alsnog aan te melden voor glasvezel bij één van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden Van Nu of Online.nl. Doen zij dit uiterlijk op 14 september 2022, dan besparen zij de aansluitkosten en profiteren zij nog van een scherp welkomstaanbod.
Kijk voor meer informatie op http://www.gavoorglasvezel.nlDeltascan de QR code of klik op de link: DeltaCaiwayscan de QR code of klik op de link: Caiway


Ben jij onze nieuwe collega-vrijwilliger in de kantine en/of keuken?Als gevolg van de coronapandemie zijn de kantine en keuken op het sportcomplex bijna het gehele seizoen verplicht gesloten geweest.
Meerdere kantine- en keukenvrijwilligers hebben in de tussentijd een ander (bij)baantje gezocht en gevonden, waardoor zij niet meer beschikbaar zijn voor VV Hellas.

Wij zijn dan ook dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor vooral de zaterdag en zondag (overdag).

Er wordt gewerkt volgens een ruim van te voren opgesteld werkschema. Je kunt aangeven op welke tijdstippen jij beschikbaar bent.
Voor de werkzaamheden betaalt de vereniging een vrijwilligersvergoeding. Hierover ben je dus geen belasting verschuldigd.

Ben jij 14 jaar of ouder en enthousiast dan kun je gedurende enkele uren per week in de kantine en/of keuken op het sportcomplex assisteren bij de verkoop van dranken en etenswaren aan leeftijd- en/of sportgenoten.
Neem in dat geval dan eens contact op met Jean Haemers (tel. 06-22834582) of Margreet Lambij (tel. 06-57384350).
Zij kunnen je meer informatie verstrekken en vragen van jouw kant beantwoorden.Grensrechters/Scheidsrechters gezocht!voor het komend seizoen zoeken we grensrechters voor ons 1ste en 2de elftal. Wie neemt de vlag ter hand en zorgt op zondag, op geheel eerlijke wijze en volledig volgens de regels van het spel en in de geest van de wedstrijd, voor een paar extra punten ;-)
Tevens zoeken we voor de zaterdagen en zondagen ook nog scheidsrechters!


Wie helpt? Interesse? Stuur even een berichtje aan Theo van Oppen of Laurens Faessen. Voor contactgegevens zie Technische Commissie.
klik FILE hier voor de

privacyverklaring van VV Hellas in het kader van de AVG
klik FILE hier voor de folder van onze kledingpartner en sponsor Rovi Sport in Meerssen


VV Hellas kleding bestellen?


Wil je behalve het trainingspak, ook polo's, regenjacks, slidingbroekjes etc zijn mogelijk met Hellas logo!
PDF Klik hier voor de actuele flyer Versie juni 2022
Postadres:
Pendersstraat 2
6343 BB Klimmen
www.vv-hellas.nl
info@vv-hellas.nl

IBAN: NL12RABO0125997795
Banknummer: 125997795
KVK: 58224505
KNVB nummer: PWFN00CHoofdsponsor


Lid worden/afmelden of gegevens wijzigen? Klik hier
Mededelingen


  • 26-07-2022 

    Hellas verlengt samenwerking met hoofdsponsoren


    Lees meer...
  • 22-03-2022 
    Glasvezel campagne. Overweeg je glasvezel? gebruik dan een van de QR-codes om je aan te melden...
    Lees meer...


Activiteiten


Er zijn geen activiteiten gevonden.

Twitter