Nieuws / mededelingen

Geplaatst:27-04-2020
Lintjes 2020

Lintjesregen in Klimmen

Op 24-04-2020 mochten maar liefst 4 mensen in Klimmen het bericht ontvangen dat het onze Koning Willem Alexander heeft behaagd hun te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Uit de Hellas familie werden
Jean Haemers (Vrijwilliger en bestuurslid voetbalvereniging Hellas Klimmen, vrijwilliger bij carnavalsvereniging KV de Molmuus) en Bert Rademakers (Vrijwilliger bij carnavalsvereniging KV de Molmuus in Klimmen, vrijwilliger en voormalig penningmeester bij voetbalvereniging Hellas Klimmen, voorzitter PrinseRoad Klumme) onderscheiden.

Beide werden vanochtend verrast met een "Lintjes taart" die gebakken was door Bakkerij Lemmens, en hun werd aangeboden door VV Hellas samen met k.v. de Molmuus.

Als vereniging zijn we bijzonder trots dat deze heren de terecht verdiende onderscheiding hebben mogen ontvangen.
Op een later tijdstip zullen de lintjes worden uitgereikt door Burgemeester Wil Houben.

Naast Jean en Bert ontvingen ook Maurice Winthagen (Vrijwilliger bij de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen, dirigent bij fanfares in Hulsberg en Ransdaal, vrijwilliger bij Daelzicht in Heel, dirigent en begeleider Moezeband) en Frank Moonen (Mede-oprichter Moezeband, secretaris en voorzitter Buurtvereniging “Ut Hart van Clumme”, mede-oprichter en voorzitter van de Stichting Openbare Speelweide Kern Klimmen, vrijwilliger voetbalvereniging Klimmania TC, vrijwilliger bij en sinds 2012 penningmeester van de EHBO, mantelzorger, voorzitter Zangkoor Mélange, vrijwilliger WOZOCO Klimmen en collectant.) een lintje.

We feliciteren hun allen van harte met deze onderscheiding.

Klik op de foto's voor groter formaat