VV Hellas Veteranen - RKSV Minor Veteranen
  9. Maurice Packbier
  10. Peter Alzer
  11. Peter Philips
Wedstrijdverslag:Wedstrijverslag vv-Hellas veteranen-vv-minor veteranen 11-04-2015

Uitslag 2-3

Doelpunten: Rick Senden, Alex Knoren

Vandaag op het programma de confrontatie tegen onze leeftijdsgenoten uit Nuth de vv-Minor.

Nadat, na wederom vele afmeldingen, donderdagavond toch 13 spelers op de lijst stonden, er vrijdag weer 2 afvielen waren wij toch met 12 spelers present op sportpark Ransdaal, thuislocatie voor deze wedstrijd.  Frans had medejeugdleider Rick Senden mee genomen  en viefde elftalspeler Peter Philips stelde zich ook beschikbaar, waarvoor dank aan beide heren.

Het spel golfde op en neer, beide ploegen lieten verzorgd voetbal zien en door goed door zetten van debutant Rick kon hij beheerst de 1-0 aantekenen. Wij kregen nog een mooie kans via Rick, maar nu zeilde de bal over het doel, anders was het zomaar 2-0 geweest.  Minor begon hierna iets te drukken en dat resulteerde in een goede voorzet van hun rechtsbuiten, precies op het hoofd van de grootste speler van het veld, die de bal onhoudbaar voor onze gelegenheidsdoelman Tim, de bal kon inkoppen. Dit was tevens de ruststand.

Na rust bleven beide ploegen de aanval zoeken, maar het was Minor die de betere kansen kreeg maar ze niet wist te verzilveren. Wij bleven de aanval zoeken en na een corner van ons, was het Minor dat heel snel omschakelde en dat betekende de 1-2. Wij bleven het proberen maar wederom na een afgeslagen corner van ons, was het Minor die dit heel goed uitspeelde en de stand was 1-3. Gelukkig bleven wij voetballen, hierdoor werd de doelman van Minor nerveus en hij nam de bal 2x in handen in het doelgebied waardoor wij een indirecte vrije schop mochten nemen op 6 meter van het doel, Alex en Peter A. stonden om de bal en het was Alex die met een keihard schot de eindstand bepaalde op 2-3.

Gezien de kansen verhouding een verdiende overwinning voor onze gasten uit Nuth in deze zeer sportieve en onder zeer goede leiding van scheidsrechter John v/d Bosch oet de houtsjtraot. In de derde helft waren wij wel weer de betere, Maurice en Peter A. wonnen gezamenlijk de fles schrobbelear en besloten niet te kavelen, maar de fles samen met onze gasten te ledigen.

Volgende week op thuislocatie Ransdaal tegen de vets uit Puth.

Dr Lijder.

07-04-201816:00RKSV Minor Veteranen - VV Hellas Veteranen1 - 3Clet op: was 17:00info
31-03-201816:00VV Hellas Veteranen - RKSV Minor Veteranen3 - 0CLocatie Ransdaal - LET OP- was Haanrade Vetranen aanwezig: 15.15 uurinfo
08-04-201716:30VV Hellas Veteranen - RKSV Minor Veteranen3 - 1CRim RademakersLocatie Klimmen aanwezig 15:45info