Doenrade Veteranen - VV Hellas Veteranen
Wedstrijdverslag:Wedstrijdverslag  vv-Doenrade –vv Hellas   23-05-2015

Uitslag 2-2

Doelpunten: Tim Rose, Jeroen van Kruchten

Nadat er vrijdagavond een gezellige avond, voor de veteranen en hun partners had plaatsgevonden, bij Erwin en Sonja achter-Um,  togen wij vandaag, voor de laatste wedstrijd van het seizoen naar Doonder, wij weten niet of het aan het goed verzorgde eten of drank lag of dat de spelersvrouwen thuis, met een vuist op de tafel geslagen hebben ,met de woorden , Jij gaat Voetballen! maar de selectie bestond uit maar liefst 17 spelers. Wij begonnen goed aan de strijd, de doping van de dag ervoor deed wonderen, maar toch scoorden de gastheren de 1-0, hierna kreeg Tim het op zijn heupen, wat zit er eigenlijk in dat blauwe goedje?, hij soleerde door het hele middenveld zette een  een/tweetje op met Rick en scoorde zeer beheerst de 1-1.  Hierna drong Doonder nog goed aan en het was  aan onze doelman Axel te danken dat wij niet op achterstand kwamen. Ruststand 1-1. Na rust hadden wij een periode het betere van het spel, maar het was toch Doonder dat weer scoorde, op miraculeuze wijze dwarrelde  de bal achter onze doelman in doel, een lucky goal voor onze gastheren 2-1. Wij bleven niet bij de pakken neerzitten en lieten zien dat wij over een betere conditie beschikten en met een meer dan fantastische actie werd Jeroen vrij gespeeld en hij maakte deze kans dan ook voortreffelijk af 2-2. Hierna hadden wij ook nog kans op de 2-3 , maar dit zou tegen de verhoudingen zijn geweest, eindstand in deze , onder goede leiding van de plaatselijke scheidsrechter, leuke en sportieve wedstrijd 2-2. In de kantine van Doonder werden wij door de, na 19 jaar afscheid nemende kantinebeheerster Connie, goed verzorgd.

Woonsdig aftertraining onder leiding van Trainert  R.  6-6  Rademakers.

Dr. Lijder.

19-05-201817:00Doenrade Veteranen - VV Hellas Veteranen5 - 1Cvertrek tijd 16.15 uur Klimmen, ´De Schrub´info
21-05-201617:00VV Hellas Veteranen - Doenrade Veteranen3 - 0CDhr. R. RademakersLocatie Klimmen verzamelen 1645info