VV Hellas 1 - vv SCM 1
Opmerking(en):Locatie Ransdaal
Details:

Wedstrijdbalsponsor: Bloemisterij Schaffers-Meurs

Wedstrijdverslag:SCM behaalt eenvoudige en efficiƫnte zege op Hellas

De voorjaarsklassiekers zijn in volle gang. Na de Ronde van Vlaanderen van vorige week was het vandaag de beurt aan Parijs-Roubaix om de wielerlefhebbers aan de buis te kluisteren. De voetbalsupporter stort zich vol overgave in het slot van de verschillende voetbalcompetities. Zo ook de supporters van SCM en VV Hellas. Twee fusieploegen die beide een totaal verschillende strijd voeren. De bezoekers uit Maastricht staan aan kop in de 3e klasse A. De thuisploeg uit Klimmen-Ransdaal is verre van veilig in de strijd tegen degradatie. Het strijdplan van thuisploeg trainer Leunissen liep na enkele minuten spelen al een fikse deuk op. Bij een voorzet vanaf de zijkant ging de defensie opzichtig in de fout. SCM wist met dit buitenkansje wel raad en zo stond de thuisploeg al na 7 minuten spelen op een 0-1 achterstand. Binnen 2 minuten leken de gasten op een comfortabele 0-2 voorsprong te komen. Maar met een katachtige reflex wist de Hellas doelman op het nippertje een doelpunt te voorkomen. In het eerste kwartier ging er veel fout bij de thuisploeg. Enkele spelers waren 24 uur van te voren nog in Engeland voor een echte Premiership wedstrijd en met name de voorwaartsen leken de trip nog lang niet verwerkt te hebben. Toch pakte Hellas de draad op. Men kwam vaker in de buurt van het doel van SCM maar het ontbrak de thuisploeg aan echte scherpte om voor gevaar te zorgen. De levensgevaarlijke en bovenal doeltreffende voorwaartsen van SCM waren wat dat betreft een voorbeeld voor de thuisploeg. Spits Marco Willems kapte kinderlijk eenvoudig de Hellas verdediging uit en rondde daarna beheerst af. De 0-2 viel uit de lucht maar gaf ook de kwaliteit van de bezoekers weer.
Na rust kwam Hellas beter uit de kleedkamer. De gasten moesten achteruit maar ook in de 2e helft werd de thuisploeg amper gevaarlijk. Tot aan de zestien ging het goed maar in de zestien meter was er sprake van grote onmacht. Een kwartier voor tijd was de wedstrijd gelopen. Weer was het de thuisploeg die de gasten aan een doelpunt hielp. Een balletje breed werd onderschept. Het schot werd in eerste instantie nog gekeerd door de Hellas doelman maar in de rebound was het SCM dat alerter reageerde. Na de 0-3 was de wedstrijd definitief gelopen. Na 92 minuten voetbal was duidelijk dat SCM nog volop meedoet in de strijd om de titel en dat Hellas steeds zwaardere papieren krijgt om directe handhaving te bewerkstelligen. Hoe dan ook, de strijd boven en onderin de 3e klasse A gaat door tot en met de laatste wedstrijd van het seizoen. De wielerliefhebbers kunnen volgende week hun hart ophalen aan de Amstel Gold Race. Een goede mogelijkheid om van beide sporten van dichtbij te kunnen genieten.

26-01-202014:30vv SCM 1 - VV Hellas 10 - 2CVerzamelen 12.45uinfo
12-05-201914:30VV Hellas 1 - vv SCM 18 - 3CEngelen, F.H.M.13:15 uur verzamelen info
25-11-201814:30vv SCM 1 - VV Hellas 15 - 0Cinfo
19-04-201818:45VV Hellas 1 - vv SCM 11 - 3CRosier, J.E.PLocatie Ransdaal(was 10 mei)info