VV Hellas Veteranen - Sportclub'25 Veteranen
02-11-2013 16:00
Scheidsrechter:Dhr. F. Crombag
Opmerking(en):Sportcomplex Klimmen 15.15 aanwezig zijn
Wedstrijdverslag:Vandaag geen verslag ,omdat iedereen weet wat de uitslag was van deze spannende wedstrijd ,in de laatste minuut verloren met 1—6 van deze sterke tegenstander ,die nog geen wedstrijd verloren hebben met dit team.doelpunt bij ons geschoord door michel bos.omdat de A de wedstrijd heeft omgezet naar klimmen,begonnen wij de wedstrijd op het 2 de veld ,met de bedoeling om de 2 de helft op het hoofd terrein te spelen,maar tot ieders verbazing werden de hoekvlaggen tijdens onze verdiende rust al van het veld gehaald,op het hoofdterrein ,waarom????? ,ging even verhaal bij een paar personen,kreeg toen te horen ,wij moesten maar op het 2 de veld de wedstrijd uitspelen,omdat morgen ,{vandaag}  er nog 3 wedstrijden gespeeld werden op het hoofdterrein,EINDE DISCUSSIE WERD ER TOEN GEZEGD,want wij speelde toch maar vriendschappelijk !!!!!! het team voelde zich behandeld worden als kleine kinderen,door deze uitspraken,ieder veteraan betaald de volledige contributie ,en heeft het recht om net als ALLE teams van HELLAS ,op een fatsoenlijk en gelijnd terrein te voetballen,er stonden geen hoekvlaggen ,de lijnen waren NIET meer te zien,maar ja wij zijn maar veteranen,ons team heeft het gevoel ,dat we helemaal niet mee tellen in deze vereniging,als team hebben we dan ook besloten ,om de thuiswedstrijden in ransdaal te gaan voetballen,mochten we daar ook niet terecht kunnen,dan zetten we de thuiswedstrijden om in uitwedstrijden,waar een veteranen team wel meetelt,als alles fatsoenlijk was uitgelegd en ons gevraagd werd om de hele wedstrijd op het 2 de veld  te spelen ,dan was er niets aan de hand geweest,maar niet op deze manier !!!!!

Dit is de winnaar van het liedjes concour van 2 jaar geleden ,die vond  onze paarse broekjes zo mooi dat hij alleen in dit broekje geleend van ons wilde spelen

28-10-201717:00Sportclub'25 Veteranen - VV Hellas Veteranen5 - 3Cvertrek 16.15 uur klimmeninfo
29-10-201617:00VV Hellas Veteranen - Sportclub'25 Veteranen1 - 5CDhr. R. RademakersVerzamelen 16:15 uur Klimmeninfo
31-10-201517:00Sportclub'25 Veteranen - VV Hellas Veteranen3 - 1CVerzamelen 16:00 locatie Klimmeninfo