VV Hellas Veteranen - Haanrade Veteranen
  16. Raf Crombag
  17. Axel Vonken
Wedstrijdverslag:Doelpunten: Joep, Sacho
Op sportpark de Schrub stond vandaag de wedstrijd vv Hellas veteranen contra de vv Haanrade veteranen op het programma, daar wij vandaag goed gespannen waren werd er vooraf eerst nog een nieuwe team foto gemaakt en eenieder stond er dan ook, al was het een week na de Pasen, er op zijn Paasbest op, sommigen hadden zelfs een nieuw reukje opgedaan voor op de foto. Daar onze tegenstander met 10 spelers begon, enkelen van hun stonden nog aan de grens en moesten wachten op controle, ging Raf bij de tegenstander meespelen, bovendien hadden onze gasten ook nog een veteraan van 25 jaar in hun gelederen en het was deze jonge veteraan die puur op snelheid onze gasten, in de derde minuut, aan een 0-1 voorsprong hielp. Niet lang hierna in de vierde minuut een hoge voorzet van rechts de gasten doelman stompte de bal nog weg maar precies voor de voeten van Joep en het was weer 1-1. Wij bleven combineren en het was in de 14e minuut dat Sacho een mooie aanval van ons op een knappe wijze afrondde 2-1. Hierna gebeurde er niet veel meer zodat de 2-1 ruststand op het scorebord stond. Na de Thee een heel ander spelbeeld, wat Jean in de Thee had gedaan dat zullen wij niet weten, maar had het wel in het verkeerde kleedlokaal gezet, want wij bakten er niets meer van vele ballen kwamen niet aan, steeds kwamen wij een stapje tekort en kregen wij een kansje werden ze knullig om zeep geholpen. Zo kon een mindere tegenstander vandaag toch met winst naar huis gaan want onze gasten scoorden wel nog 2x en wonnen dan ook met 2-3. Zelfs de fles schrobbelear werd door onze gasten, in de derde helft, gewonnen maar wel broederlijk gedeeld. Het bleef, ondanks de nederlaag nog lang gezellig in de kantine, waar we door Jean en Levi goed verzorgd werden.
Tot de volgende keer.
Dr. Lijder.

30-03-201917:00VV Hellas Veteranen - Haanrade Veteranen2 - 2Cinfo
01-04-201717:00Haanrade Veteranen - VV Hellas Veteranen1 - 1CVertrek 16.00 locatie Klimmeninfo