VV Hellas Veteranen - SV Zwart-Wit '19 Veteranen
14-05-2016 17:00
Scheidsrechter:Dhr. R. Rademakers
Opmerking(en):Locatie Klimmen (let op dit was eerst uit)
Details:Grensrechter: Dhr. J. Lommen
  1. Sacho Bogdanovic
  2. Rick Senden
  3. Dolf Gransier
  4. Erwin Jacobs
  5. Funs Deguelle
  6. Jeroen van Kruchten
  7. Joep Borghans
  8. John Lommen
  9. Tim Rose
  10. Miquel Bouwens
  11. Peter Alzer
Wedstrijdverslag:Uitslag 4-5
Doelputen: Rick 2x, Joep en Erwin
Voor Zwart-Wit scoorde Jeroen 2x
Vandaag ontvingen wij onze leeftijdsgenoten uit Eijs. Zelf waren wij met 12 spelers present, maar omdat onze gasten maar 6 spelers ter beschikking hadden werden voor deze wedstrijd Miquel, Jeroen en Lijder Funs, uitgeleend aan onze gasten zodat wij met 9 tegen 9 het spelletje konden gaan spelen. Na het eerste fluitsignaal van de Alles Zienende! scheidsrechter dhr R. Rademakers ontspong zich een leuk partijtje voetbal. Voor de schrijver van dit verslag wel een beetje moeilijk want wie waren wij en wie waren zij, omdat deze schrijver de kleuren van Zwart-Wit verdedigde zijn zij wij (sjnap dr et nog?) Zij Hellas dus, begonnen goed aan de strijd en het was Rick die na 2 goede acties even zovele doelpunten scoorde 2-0. Wij (Zwart-Wit dus) scoorde met een fantastisch afstandsschot de aansluitingstreffer en bepaalde zo de ruststand op 2-1. Na rust werd de wedstrijd nog aantrekkelijker er ontstond meer ruimte, wat logisch is als je met 9 tegen 9 speeld, en de conditie ging ook een woordje meespelen. Het was Joep die voor zij (Hellas dus) de 3-1 scoorde maar wij (Zwart-Wit dus) kwamen terug tot 3-3 door een doelpunt uit Eijs en een doelpunt uit Ransdaal van Jeroen, wij (zwart-Wit dus) kwamen zelfs op voorsprong door wederom een doelpunt uit Eijs. Zij (Hellas dus) Scoorde hierna door een geweldig doelpunt van Erwin, hij heeft de smaak te pakken, de 4-4. Hierna hadden zij (Hellas dus) nog vele mogelijkheden om de score uit te breiden maar door zelfzuchtig omgaan met die mogelijkheden ( hé Sacho) kwam men niet tot scoren. En zoals de voetbalwet voorschrijft als je zelf niet scoort doet de tegenstander het wel, met nog 1 minuut te gaan, werd een volledige Hellas aanval in Zwart-Wit dienst, combinatie tussen Funs, Miquel en Jeroen, door Jeroen afgerond. 4-5 en tevens eindstand, of was het door alle Hellas doelpunten 6-3? Feit was, en daar ging het om dat we leuk hebben kunnen ballen, in de derde helft werd er gezamenlijk nog gezellig na gekeuveld over deze sportieve en leuke wedstrijd.
Dr Lijder.

24-11-201817:00VV Hellas Veteranen - SV Zwart-Wit '19 Veteranen1 - 0CNieuwe tegenstander- was Vaesrade Veteraneninfo
12-05-201817:00VV Hellas Veteranen - SV Zwart-Wit '19 Veteranen2 - 1CLocatie Ransdaalinfo
16-05-201517:00VV Hellas Veteranen - SV Zwart-Wit '19 Veteranen3 - 7CDhr. J. v.d. BoschLocatie Klimmen verzamelen 16.15info