Daalhof JO15-1 - VV Hellas JO15-1G
  12. Karim Dkhissi
  13. Joey Haenen
  14. Micha Janssen
Wedstrijdverslag:Vandaag was er weer eens een competitiewedstrijd aan de orde. Nadat 3 teams zich hadden teruggetrokken uit de competitie en we nog maa 6 tegenstanders hadden vertrokken we deze middag naar Daalhof. We wisten vooraf dat het een zware uitputtingsslag zou gaan worden maar we waren er goed op voorbereidt. Conditioneel zit het wel goed in mekaar en het voetbal komt er langzamerhand goed in.
Het was een wedstrijd die op en neer ging en vaak een fysiek duel uit werd gevochten met de tegenstander. helaas was de scheidsrechter, aan beide zijden, niet altijd even duidelijk wat vaak voor verwarring zorgde. Ondanks dat kwamen aan beide zijde kansen maar er veel uiteindelijk na 25 minuten de 1-0 voor Daalhof doordat we deze scorende speler er veel ruimte gaven om de schieten.
Door een omzetting in de spits waar Lars werd gewisseld voor Karim gingen we de tweede helft in. we probeerde iets meer druk te zetten op de tegenstander met bij tijd en wijlen goed combinatievoetbal. Hierdoor scoorde Joeri de 1-1 na een schitterende aanval vanuit de rechter vleugel waarbij Veerle een perfecte voorzet gaf en goed werd ingetikt. Na dit doelpunt werd de druk van Daalhof groter en kregen ze iets meer veldoverwicht. Bij de 2-1 en 3-1 gaven we weer te veel ruimte aan de spelers van de tegenpartij die met 2 afstandsschoten wisten te scoren. Het spel bleef op en neer gaan en we bleven toch voetballen. Dit resulteerde in de 3-2 door Merlijn die vanuit een vrije trap rechtstreeks wist te scoren. Helaas bleef deze stand ook als eindstand staan. Toch een goede wedstrijd dat perspectief biedt voor de toekomst.