SJO BMR/SNC'14 JO15-1 - VV Hellas JO15-1G
03-12-2016 13:00
Details:Verzamelen op de lokatie in Klimmen om 11.30u
Wij voetballen op de locatie in Mheer
  1. Sean Vonken
  2. Ronan Linders
  3. Merlyn Hermans
  4. Joeri Leen
  5. Jonas Paalvast
  6. Stan van Tilburg
  7. Mehdi Noori
  8. Veerle Delsing
  9. Lars de Bie
  10. Joep Vaessen
  11. Karim Dkhissi
  12. Joey Haenen
  13. Micha Janssen
Wedstrijdverslag:Daar gingen we dan. Een team met een aantal kwaaltjes opgelopen de afgelopen week. Bram ontbrak doordat hij geveld was door ziekte, Tristan heeft een blessure en Veerle moest helaas in de rust ons team verlaten ivm met een privé afspraak.
Het was de bedoeling om te bezien of we onze tegenstander de eerste punten konden afpakken. In de basis werd iets omgezet doordat Bram er niet bij zat. Bij het warmlopen waren onze spelers al onder de indruk van de tegenstander. Hadden hen nog niet zien voetballen maar het waren in hun gevoel ook bomen van kerels en een dame. Zo begonnen we helaas ook aan de wedstrijd. We werden met de rug tegen de muur gezet omdat we vergaten te voetballen. Wat echter wel tegenwoordig goed bij onze spelers zit is de vechtlust. Niemand heeft verzaakt op dit onderdeel. Door super keeperswerk van Sean bleef de schade beperkt tot 1-0 bij rust. Helaas kwam er ook een smet op deze eerste helft doordat de scheidsrechter zijn AUTORITEIT wilde laten zien. Op vraag of hij naar onze grensrechter wilde kijken kwam hij als een razende roeland op Axel afgerend en hij werd medegedeeld te moeten zwijgen. De reactie van Axel naar de scheidsrechter viel blijkbaar niet in goede aarde en weer kwam de AUTORITEIT bij de leidsman boven drijven en sommeerde Axel achter de afrastering. Daarna vond deze persoon het ook nodig om 2 rustperiodes van 15 minuten in te gelasten. Wij wisten niet dat dit kon en bleven op het veld staan terwijl de scheidsrechter aan de thee ging.
In de tweede helft gingen we weer vechtend verder echter konden we toch fysiek geen vuist maken. Sean ging verder met uitstekend keepen en de schade bleef beperkt tot een 4-0 nederlaag. Wat een wedstrijd ! 2 rustpauzes die een scheidsrechter nodig heeft om op adem te komen en een team dat in hun uiting niet blij waren ondanks dat ze zo goed als kampioen waren.