WDZ Veteranen - VV Hellas Veteranen
  10. Tim Rose
  11. Aad Vijverberg
  12. Wibo Biermans
Wedstrijdverslag:Vandaag togen wij richting Bocholtz om het op te nemen tegen de veteranen van WDZ.  Na veel puzzelen, telefoneren en mailen melden zich 12 spelers present.

Afgesproken werd om rustig te spelen en de bal binnen de ploeg te houden. Wij begonnen sterk aan de wedstrijd, lieten de bal goed rond gaan en vonden meestal een medespeler. En als wij een beetje geluk hadden gehad,  dan had er een doelpuntje ingezeten, maar dat mocht niet zo zijn, en omdat WDZ ook niet scoorde gingen wij de rust in met een 0-0 stand.

De tweede helft begon iets later omdat de ME onze enig(st)e supportster uit Klimmen-Ransdaal , uit de kantine moest ontzetten, zodat zij weer op haar stoel kon plaatsnemen.

Dit wachten had ons duidelijk geen goed gedaan zo bleek later, na 10 minuten in de tweede helft, een schot op doel van een der voorwaartsen van WDZ en via de kluts sprong de bal tegen het been van laatste man Frank, en zo scoorde Frank zijn eerste doelpunt dit seizoen maar wel in eigen doel.

1-0

In de 15e minuut leed dr Lijder (Funs) balverlies en WDZ benutte dit buitenkansje 2-0.  Wij gingen meer naar voren spelen met alle risico,s van dien en het was de middenvelder van WDZ die met een prachtige individuele actie de 3-0 liet aantekenen. Hierna pakten wij weer even de draad  van voor de rust op, en met een mooie aanval over links opgezet door Frank, en over 4 schijven gaande, scoorde Frank zijn tweede goal van de wedstrijd , maar nu in het goede doel  3-1.

Wij roken meer en speelden nog meer op de aanval hierdoor werden de positie,s verlaten en profiteerde WDZ nog  2x eindstand  5-1.

Een geflatteerde maar wel  terechte nederlaag.

In de prachtige en mooi verzorgde kantine van WDZ,  werden de tafeltjes bij elkaar geschoven en zoals altijd  zijn wij in de derde helft  door niemand te verslaan en werd de frustratie van de nederlaag van ons af gelachen.

Bij het dobbelen was het wederom spannend en Wibo dacht lange tijd dat hij met 17 punten de fles drank mee naar huis zou mogen nemen,  maar het was dr Lijder die met een laatste krachtinspanning drie zesjes op het dienblad toverde en met 18 punten de fles Jagdmeister mee naar Klimmen mocht nemen, nadat eerst vriend en vijand een klein glaasje uit de fles tot zich had genomen.

WDZ vets-  vv-Hellas vets 5-1

Doelpunt: Frank Deguelle

Volgende week op Thuislocatie Ransdaal  tegen Haanrade. Aanvang 17.00uur.

Dr. Lijder

23-03-201917:00VV Hellas Veteranen - WDZ Veteranen0 - 2Cinfo
24-03-201817:00WDZ Veteranen - VV Hellas Veteranen4 - 3CVertrek tijd:16.15 uur van complex Klimmeninfo
25-03-201717:00VV Hellas Veteranen - WDZ Veteranen3 - 4CDhr. R. RademakersLocatie Klimmen verzamelen 16.15info