VV Hellas Veteranen - Haanrade Veteranen
  12. Roger Collaris
  13. Theo van Oppen
  14. Tim Rose
Wedstrijdverslag:Wedstrijdverslag   vv-Hellas vets- Haanrade vets  05-04-2014.

Vandaag op deze stralende zonnige dag melden zich 13 spelers om het op thuislocatie Ransdaal op te nemen tegen de vets  van Haanrade uit de klankstad kerkrade.

Onder leiding van scheidsrechter Trainert R werd er afgetrapt, en al snel bleek dat de, overigens zeer sportieve tegenstander Haanrade, enkele goede spelers in hun gelederen had, onder wie oud Haanrade trainer Patrick de Meij.

De mannen uit Haanrade, waarvan de gemiddelde leeftijd  duidelijk lager was dan ons, hadden al snel een optisch overwicht, toch bleven wij redelijk onder de druk bestand en kwamen er zelfs enkele malen goed uit wat ons kleine kansjes opleverde.

Er ging uiteindelijk een onoplettendheid van ons aan de rechterkant vooraf, zodat de linksbuiten van Haanrade  alleen op onze doelman Henry af kon gaan en onhoudbaar voor onze doelman inschoot.

0-1.

Dit bleek ook de ruststand te zijn, na rust kwamen wij er helemaal niet meer uit, de druk werd te groot en Haanrade liep uit naar 0-3.

Het toetje en ook het mooiste doelpunt van de wedstrijd was evenwel voor ons, een voorzet van rechts door Haanrade, Eric wilde de bal met een sjliding  onderscheppen en schoot de bal onhoudbaar en prachtig in eigen doel  0-4,  wel had de scheidsrechter dit doelpunt moeten afkeuren want sjlidings zijn bij de veteranen verboden!!! Eindstand 0-4

In de kantine werd nog onder het genot van een hapje en een drankje met humor nagekaart over de wedstrijd.  Het dobbelen werd een spannende aangelegenheid maar liefst 5 personen kwamen in de finale met 17 punten, 3 Hellas mannen en 2 spelers van Haanrade en het was uiteindelijk Huubke van Haanrade die met de felbegeerde fles schrobbelear er van door ging.

vv-Hellas vets-Haanrade vets 0-4

Volgende week uit naar vv-Minor in Nuth aanvang 16.00uur.

Dr Lijder.

30-03-201917:00VV Hellas Veteranen - Haanrade Veteranen2 - 2Cinfo
01-04-201717:00Haanrade Veteranen - VV Hellas Veteranen1 - 1CVertrek 16.00 locatie Klimmeninfo
02-04-201617:00VV Hellas Veteranen - Haanrade Veteranen2 - 3CDhr. R. RademakersLocatie Klimmen aanwezig 16.15info