VV Hellas Veteranen - WDZ Veteranen
  10. Peter Philips
  11. Axel Vonken
  12. Norbert
Wedstrijdverslag:Na de zeperd van vorige week(12-2 uit tegen Schimmert) waren wij gebrand om deze week iets recht te zetten.
Maar alle goede dingen komen niet in 1 keer, dus het was na 8 minuten al 0-1, maar wat de vorige week niet lukte was het nu wel zo dat we in de zelfde minuut de gelijkmaker maakte.
Sacho kreeg de perfect in de loop gespeeld en schoot beheerst de bal achter de keeper.
Noch geen 2 minuten later was het weer raak en nu was het Sacho die door de verdediging van WDZ dribbelde en de keeper voor de 2e keer het nakijken gaf,2-1.
WDZ was nog niet bekomen van de 2-1 of het was Jeroen die 2 minuten later de 3-1 binnen schoot, na wat gerommel op het middenveld was het Joep of Sacho(ik weet het niet meer )die Jeroen met een diepte pas richting het doel van WDZ stuurde en deze liet zich deze kans niet ontnemen en fraai afronde.
Na deze snelle achterstand nam WDZ het initiatief na zich toe, wij werden wat slordiger in de passing en de linies stonden te ver uit elkaar, waardoor WDZ vaker bij ons doel verscheen.
Na 20 minuten werd dan ook de 3-2 gescoord door slecht uitverdedigen, WDZ bleef beter combineren waardoor we amper nog over der eigenhelft kwamen. Een paar minuten voor de rust was het weer raak nu door een fraai afstand schot ff buiten de 16 meter waarop Axel geen antwoord had, de bal dwarrelde iets en verdween bij ons in het doel,3-3, dit was tevens ook de ruststand.
Na de rust was het WDZ dat het beter van het spel had, maar we hielden goed staand, tot 5 minuten voor het einde, waarbij wij de bal niet uit onze 16 kregen en door een verdwaalde bal die zomaar voor de voeten van een WDZ speler terecht kwam werd het toch nog 3-4.
Wel een verloren wedstrijd maar we kunnen met opgeheven hoofd het veld verlaten, goed gespeeld mannen, op naar de volgende wedstrijd!!

23-03-201917:00VV Hellas Veteranen - WDZ Veteranen0 - 2Cinfo
24-03-201817:00WDZ Veteranen - VV Hellas Veteranen4 - 3CVertrek tijd:16.15 uur van complex Klimmeninfo
28-03-201517:00VV Hellas Veteranen - WDZ Veteranen0 - 5CDhr. F. CrombagLocatie Ransdaal aanwezig 16.15info
29-03-201417:00WDZ Veteranen - VV Hellas Veteranen5 - 1CBijeenkomst 16.00uur Locatie Klimmeninfo