VV Hellas Veteranen - SV Zwart-Wit '19 Veteranen
  11. Tim Rose
  12. Wibo Biermans
  13. Ruud v.d. Bosch
Wedstrijdverslag:Zaterdag 17 mei vv hellas veteranen  – zwart Wit veteranen     1  -    4

Op deze zonnige zaterdagmiddag moesten onze veteranen aantreden tegen de mannen van Eys. Door een familie uitje van Funs nam Theo de honneurs waar. Peter en Ruud hadden de groep versterkt met dank aan hun.

Als snel in de wedstrijd was het duidelijk dat zwart Wit over een goed voetballende ploeg was, echter onze mannen gaven goede weerstand. Er werd vanuit de achterhoede goed opgebouwd.. Kansen waren veel voor de mannen uit Eys , maar werden niet verzilverd door goed keeperswerk van Henry. We gingen rusten met de brilstand. In de rust een peptalk van Theo. Misschien had hij die niet kunnen doen, want de nauwelijks afgetrapt werd het 1-0 voor Zwart Wit.

We bleven goed voetballen, maar de mannen van Eys wisten nog 3 x te scoren. In een van de aanvallen van Hellas wist Alex Knoren de keepers met een lobbal te verschalken.

Al met al een leuke pot met dank aan de goed leidende Rim

In de derde speelhelft was het heel gezellig en het dobbelen werd helaas ook verloren en zodoende ging de fles schrubler naar Eys.

Zaterdag 31 mei is afsluiting van het seizoen en we spelen thuis om 17 uur met daarna waardig afscheid in de kantine. Gaarne eenieder deze datum noteren in zijn agenda.

D’r 2 de leider , deze dag  niet met een lange Ij

24-11-201817:00VV Hellas Veteranen - SV Zwart-Wit '19 Veteranen1 - 0CNieuwe tegenstander- was Vaesrade Veteraneninfo
12-05-201817:00VV Hellas Veteranen - SV Zwart-Wit '19 Veteranen2 - 1CLocatie Ransdaalinfo
14-05-201617:00VV Hellas Veteranen - SV Zwart-Wit '19 Veteranen4 - 5CDhr. R. RademakersLocatie Klimmen (let op dit was eerst uit)info