niet ingelogd

Wedstrijdinfo

 
Walram 1 - VV Hellas 1
05-11-2017 14:30
Soort:Competitiewedstrijd
Wedstrijdnummer:36444
Uitslag:5 - 4
Details:Aanwezig 13:00 uur locatie Klimmen
Spelerslijst:
 1. Ivo Houben
 2. Arnold Linden
 3. Jur Faessen
 4. Floris Oostindie
 5. Ritchie Crutzen
 6. Job Rademakers
 7. Roel Snellings
 8. Chris Budie
 9. Reno Baggen
 10. Maiko van Geffen
 11. Michel Rongen
 12. Christiaan Hochstenbach
 13. Rob Dormans
 14. Niek Horsmans
 15. Stan Shotton
 16. Marthyn Packbier
 17. Camiel Schuivens
Wedstrijdverslag:Doelpuntenfestijn in Valkenburg

Wie vandaag de wedstrijd Walram – VV Hellas mocht aanschouwen was getuige van een heuse Houdini act van de thuisploeg. Maar bovenal was de wedstrijd 90 minuten lang reclame voor het voetbal. De wedstrijd had alles wat je van voetbal op dit niveau mag verwachten. Blunders, mooie acties, veel doelpunten, een ongekend scoreverloop en helaas ook een actie die niet op een voetbalveld thuishoort. Iets waar de thuisploeg dit seizoen al een keer negatief mee in het nieuws kwam. Vanaf de aftrap maakte de thuisploeg haar bedoelingen duidelijk. Onder aanvoering van Mike Willems werd Walram in het eerste kwartier enkele malen gevaarlijk. Met enkele schoten testte hij Hellas doelman Houben maar deze wist elke keer redding te brengen. Hellas voetbalde goed mee maar de ploeg van trainer Haan kwam niet verder dan de 16 meter. Toch waren het de gasten die op voorsprong kwamen. Een prima een-twee tussen Baggen en Van Geffen werd door eerstgenoemde onder Walram doelman Piette, binnen geschoten. Niet veel later was het opnieuw Baggen die via een combinatie voor de Walram doelman verscheen. Zijn schot werd gekeerd door de thuisploeg goalie. De reactie van Walram liet niet lang op zich wachten. Bij een ziedend schot van Willems redde de Hellas doelman.
Het waren de gasten die daarna een volgende treffer scoorden. Na balverlies in het middenveld was het Hellas aanvoerder Baggen die vanaf de middenlijn versnelde en 3 Walram spelers achter zich liet. Met een mooie stift gaf hij Piette het nakijken. Beide ploegen bleven voetballen en 10 minuten voor rust kreeg de thuisploeg dan toch de beloning voor het aanvallende spel. Na een prima combinatie scoorde de als Michel Maria Elisabeth Meerburg op het wedstrijdformulier vermelde aanvaller. Het slotakkoord van de boeiende 1e helft was echter voor Hellas. Na een steekbal van Snellings was het Dormans die de keeper omspeelde en beheerst de bal in het lege doel schoot. Met een 1-3 ruststand gingen beide ploegen aan de thee.
Na rust leek de wedstrijd binnen één minuut gespeeld. Balverlies van Walram werd afgestraft door Dormans, die zijn 2e treffer van de middag liet aantekenen. Walram legde zich echter niet neer bij dit resultaat. Er waren immers nog 44 minuten te spelen en het vertoonde spel gaf geen aanleiding voor een gevoel van mission impossible. Dat de thuisploeg het restant echter met 11 man verder kon was te danken aan het feit dat scheidsrechter Tissingh niet zag dat Lars Freuler bewust bovenop de op de grond liggende Stan Shotton trapte. Hierdoor ontsnapte Freuler aan een donkerrode kaart en kon Walram met 11 man verder. Walram bleef drukken en amper 10 minuten na de 1-4 lag de bal in het Hellas doel. Een ‘abgefelschter’ bal verdween in de verre hoek, onhoudbaar achter doelman Houben. Walram bleef er in geloven en Hellas vergat te voetballen. Daarnaast moesten de bezoekers wisselen waarbij de gasten vandaag na elke wissel kwaliteit inleverde. Met nog 15 minuten te spelen viel de 3-4. Doelman Houben bracht opnieuw redding bij een schot van Willems. Uit de hoekschop die volgde scoorde Meerburg met het hoofd. Niet veel later bracht Rademakers redding op de lijn bij een nieuwe hoekschop van Meerburg. Hellas kreeg nog 2 goede kansen om de wedstrijd alsnog te beslissen. Eerst was het Dormans die een voorzet van Baggen over knalde. Daarna was het Baggen wiens bekeken boogbal net langs het doel ging. Walram bleef ouderwets pompen en uit een verre bal was opnieuw Meerburg die met het hoofd scoorde. Met amper 4 minuten op de klok trok de thuisploeg alsnog aan het langste eind. Een verre bal werd verkeerd beoordeelt door de Hellas defensie. De bal viel pardoes voor de voeten van 3 vrijstaande Walram spelers waarna de 5-4 een koud kunstje was. De neutrale toeschouwers heeft zonder twijfel kunnen genieten van een waar voetbalspektakel. De thuisploeg put zonder twijfel vertrouwen uit deze zege en ziet de vrijgemaakte financiële middelen van in de zomer eindelijk uitbetaald worden. De bezoekers daarentegen houden een zware kater over aan het feit dat men niet in staat was om een 1-4 voorsprong over de streep te kunnen trekken. Aan trainer Haan de taak om de hoofden van de speler leeg te maken na deze domper en zijn spelers voor de wedstrijd van volgende week opnieuw op te richten.


Wedstrijdhistorie
DatumTijdWedstrijdUitslagSoortScheidsrechterOpmerking(en)
16-01-202020:00VV Hellas 1 - Walram 16 - 1CEngelen, F.H.M.Verzamelen 19:00 uurinfo
16-02-201919:30VV Hellas 1 - Walram 15 - 3CWit, A.T.J. deLet op zaterdag!info
30-09-201814:30Walram 1 - VV Hellas 10 - 0Cinfo
11-03-201814:30VV Hellas 1 - Walram 11 - 1CHameleers, T.J.N.Locatie Ransdaalinfo
02-09-201419:30Walram 1 - VV Hellas 11 - 0BDhr. Franssen, J.I.A.3e Beker wedstrijd LET OP GEWIJZIGD!info
09-03-201414:30VV Hellas 1 - Walram 13 - 1CDhr. W. Smitsinhaal Locatie Ransdaal Lok 1 & 4info
29-09-201314:30Walram 1 - VV Hellas 10 - 1CDhr. J. Cooleninfo