Terugblik Nederland - Roemenië & Uitnodiging Nederland - Turkije

Wat een wedstrijd! De kantine ontplofte na de 1, 2, en 3-0 en Oranje is door naar de Kwartfinale! Zaterdag wacht Turkije. Dank aan alle aanwezigen voor de gezelligheid en hopelijk tot zaterdag, waar iedereen vanaf 20:00 uur van harte is uitgenodigd om het Nederlands Elftal naar de laatste 4 van Europa te juichen! Op de velden worden diverse doeltjes klaargezet zodat de jeugd ook de mogelijkheid heeft om nog een balletje te trappen.

Weten welk Hellas talent de penaltybokaal gewonnen heeft? Scroll verder naar beneden!

Tot zaterdag!
Vanaf 20:00 uur | Nederland – Turkije

Winnaar Penaltybokaal

Voor de wedstrijd tegen Roemenië vond er bij VV Hellas een penaltybokaal plaats. Sem wist al zijn penalty’s te benutten en mag zo de titel Penaltykoning VV Hellas dragen. Gefeliciteerd Sem!